ZZP'er zoekt klanten?

zzp'er

Als kleine zelfstandige begrijpen wij als geen ander jouw problemen. Dus schroom niet, neem gewoon even contact op voor vrijblijvend advies over websites & drukwerk e.d. En woon je in Hengelo of omgeving dan komen wij graag bij jou langs.

HULP NODIG MET RECLAME MAKEN?

Wacht dan niet tot morgen

Hoe maak je RECLAME voor je bedrijf.

ZZP’er, vergeet jij niet iets?


Je hebt je goed voorbereid op het bestaan als ZZP’er. In ieder geval zo goed als mogelijk. Inschrijving KVK, Btw nummer etc. Marktonderzoek gedaan natuurlijk. En je weet wat je kan en je bent vol goede moed. Maar iedereen die jou voor is gegaan als zelfstandige kan je vertellen dat het ongeveer 3 tot 5 jaar duurt voordat je bedrijfje een beetje ‘staat’. En mogelijk duurt het in deze tijd van crisis nog wel langer. Nee dat is geen reden om de moed dan al op te geven. Maar het roept wel de vraag op of klanten jou ook kunnen vinden. Die vraag heb jij jezelf natuurlijk ook wel gesteld. Maar hoe je dat dan moet regelen….

Wat is daarvoor nodig?


Je kan niet van alles verstand hebben. Net zoals jij expertise hebt op jouw gebied, hebben wij die ook. Natuurlijk weet je dat je een website nodig hebt en social media en visitekaartjes e.d. Maar ja HOE, WAT, WAAR en vooral wat kost dat wel niet. Misschien kunnen wij je helpen om hierin helderheid te verschaffen. Met al meer dan 25 jaar ervaring in reclame maken, weten wij wat nodig is. Neem gewoon eens contact op en wij vertellen je geheel vrijblijvend wat wij denken dat nodig is. En geloof me, je betaald bij ons niet de hoofdprijs. Ook voor een klein budget kunnen wij al veel doen. Sowieso geven wij GRATIS advies waardoor je  al veel geld kunt besparen.