Webdesign in Hengelo?

Woon jij in Hengelo of omgeving?

Als kleine zelfstandige begrijpen wij als geen ander jouw problemen. Dus schroom niet, neem gewoon even contact op voor vrijblijvend advies over websites. En woon je in Hengelo of omgeving dan komen wij graag bij jou langs.

EEN NIEUWE WEBSITE NODIG?

En eentje die ook goed werkt op smartphones?

Responsive & betaalbaar webdesign

Heb jij de expertise?


Je kan niet van alles verstand hebben. Net zoals jij expertise hebt op jouw gebied, hebben wij die ook. Natuurlijk weet je dat je een website nodig hebt en misschien weet je ook dat die responsive moet zijn. Er wordt tegenwoordig veel gestunt met prijzen en mogelijkheden online zelf een website te maken. Maar geloof me of niet, kwaliteit kost nog steeds tijd en geld. Natuurlijk kan je heel goedkoop iets zelf bouwen, maar vraag je eens af of jij echt onze kennis in huis hebt om dat ook goed te doen. Wij leveren webdesign in Hengelo en omstreken en geven je graag vrijblijvend advies.

Wil jij gevonden worden?


Het gaat er niet alleen om dat je een website hebt, maar vooral dat je gevonden wordt. Dat laatste vergt echte specialistische kennis. Wij kunnen zorgen dat jouw site 100% responsive is en dat jij niet anoniem blijft op het internet. De keuze is aan jou, maar voor betaalbaar webdesign in Hengelo en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken WordPress websites die eenvoudig door jou zelf te onderhouden zijn. WordPress is een content managing system waarmee ultieme mogelijkheden geboden worden. Wil je formulieren, back-up systeem, fotoalbums of wat niet meer…

  • Desktop 28%
  • Tablet 11%
  • Smartphone 61%

Statistiek bezoekers in 2016


In bovenstaande tabel kan je zien hoe het aantal website bezoekers steeds meer gebruik gaat maken van een mobiele telefoon of smartphone. In 2016 was dit al 61% van het aantal bezoekers. Smartphone bezoekers  zijn een trent waar we niet meer om heen kunnen. Als jouw website dus hiervoor niet of maar deels geschikt is verlies je klanten.